ELOMARKKINAT 25.8.2021

Käsitöitä ja lähiruokaa Laihian Elomarkkinoilta

Yksi Nuukuuren viikon tapahtumista on ensi viikon keskiviikkona järjestettävät Elomarkkinat, jotka pidetään Laihian Nuorisoseuran pihamaalla. Markkinoiden teemana on järjestäjille tuttuun tyyliin lähiruoka sekä käsityöt.


- Päätimme kokeilla järjestää markkinat ensi kertaa arkena illalla. Toivomme, että ostajat lähtevät innolla liikkelle, koska myynnissä on tuotteita, joita ei välttämättä jokaisesta kaupasta saa, kertovat tapahtuman järjestäjät Vasekin yritysneuvoja Antti Alasaari sekä Leader Yhyres ry:n kehittämissuunnittelija Maija Rintamäki.

Myyjinä tapahtumassa on yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksityisiä myyjiä. Myynnissä on muun muassa leivonnaisia, kananmunia, hunajatuotteita, savustettuja juustoja, grillimakkaraa, plättyjä, leikkokukkia ja erilaisia käsitöitä. Lisäksi Laihian Nuorisoseuran väki pitää kahviota.

- Tapahtumamme on suhteellisen pieni ja kotoisa, jolloin voimme paremmin huolehtia kaikkien turvallisuudesta vallitsevan tilanteen aikana.
Kaikki myynti tapahtuu pihalla ja alue on rajattu ohjeistuksien mukaisesti. Toivomme, että paikalle saavutaan vain terveenä ja maskia käyttäen, jatkavat Antti ja Maija.

Tapahtumaa järjestämässä Leader Yhyres ja Vaasanseudun Kehitys Vasek Oy. Jos mielit mukaan myyjäksi, otahan rohkeasti järjestäjiin yhteyttäElomarkkinat 12021

 

 

Tapahtumaa järjestämässä on Leader Yhyres ja Vaasanseudun kehitys Vasek Oy .

 

Lisätietoja
Maija Rintamäki
050 5867 884
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Kyrönmaan ATK-palvelut