Reilut 20 myyjää mukana pihakirppispäivässä                    

Kyrönmaan pihakirppikset -tempaukseen keskiviikkona 22.8. on ilmoittautunut mukaan yli 20 myyjää. Leader Yhyres ry:n järjestämän päivän ideana on, että kuka tahansa kyrönmaalainen voi pistää kirppiksen pystyyn omalle pihalle yksin tai yhdessä muiden kanssa. Tarkoituksena on saada yhdessä aikaan mukava tapahtuma, tehdä löytöjä ja saada itselle ylimääräinen tavara kiertämään.

Isostakyröstä mukaan osallistuu 11 paikkaa, Vähästäkyröstä 8 ja Laihialta 3. Paikat ovat saaneet itse päättää aukioloaikansa, ensimmäiset avaavat ovensa kello 9 ja viimeiset ovat auki kello 20:een saakka.

- Olemme aiemmin järjestäneet Avoimet markit -tapahtuman keskellä viikkoa ja ajankohtaa pidettiin hyvänä, sillä viikonloput ovat monella täynnä ohjelmaa. Joten siitä syystä tämäkin tapahtuma järjestetään keskiviikkona. Aukioloajat paikoissa vaihtelevat sen verran, että mahdollisimman moni varmasti pääsee ostoksille, kertoo kehittämissuunnittelija Maija Rintamäki Yhyres ry:ltä.

Tarkemmat tiedot löytyvät yhdistyksen kotisivulta ja Facebookista.

 

kirppistapahtuma ilmoitus

 

 

Kirppikset kartalla (klikkaamalla karttaa pääset palveluun) :

Kyrönmaan pihakirppikset kartalla

https://www.google.com/maps/d/edit?hl=fi&mid=1RVCTSSHn-3GUbvYuKF-hoLveY6biFqUg&ll=63.02212368826599%2C22.184091750000107&z=12

 

 
Kyrönmaan ATK-palvelut