Strategia 2023 - 2027 valmistelu

Valmistelemme parhaillaan uutta Yhyres kehittämisyhdistys ry.n paikallista strategiaa toimintakaudelle 2023 - 2027. Paikallisen strategian valmistelua on toteutettu yhdessä eri paikallistoimijoiden kanssa. Kyrönmaalaisilla asukkailla, yhdistyksillä ja yrityksillä on parhain tieto oman alueensa kehittämistarpeista.

Strategiatyön ja Leader-haun eteneminen

Uuden toimintakauden rahoituksen haku toteutuu kahdessa eri vaiheessa. 1. vaiheen hakemus on jo toimitettu MMM:lle ja siitä saimme palautteen viime vuoden loppupuolella. Lopullinen strategia, joka on samalla Leader-ryhmien haun 2. vaiheen hakemuksemme, lähetetään ministeriölle arvion mukaan juhannukseen 2022 mennessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua strategiatyöhön!

- Kevään 2022 aikana tulemme järjestämään strategiatyöpajoja eri paikallistoimijaryhmien kanssa. Työpajoja on tarkoitus järjestää mm. paikallisille hanketoimijoille yhdistyksille ja yrityksille, sekä kuntien ja eri yhteistyökumppanien edustajille. Mikäli haluat olla osallistumassa työpajoihin sekä vaikuttaa paikalliseen strategiaamme, niin ilmoita kiinnostuksesi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 - 366 6210.

Strategian valmisteluun voi osallistua myös kuka tahansa asukas täyttämällä Google Forms kyselymme. Valitse alta sinulle sopivin kysely:

- Yhdistysten kyselyyn pääset tästä.

- Yritysten kyselyyn pääset tästä.

- Asukas kyselyyn pääset tästä.

 

Täytä kyselymme ja vaikuta!

KIITOS!

 

 

 

 
Kyrönmaan ATK-palvelut