Purjehditaan uuteen rahoituskauteen!

Hyppää mukaan Ohjelmakauden Onnistujat -risteilylle 11.2.2023 juhlistamaan yhdessä mennyttä ohjelmakautta ja tutustumaan uuteen maaseuturahaston ohjelmakauteen. Risteilyllä myös palkitaan onnistuneita hankkeita Ohjelmakauden Onnistujat –hankekilpailussa (tästä äänestykseen). Risteilyn järjestävät Yhyres ry, Aktion Österbotten ja Pirityiset sekä Pohjanmaan ELY-keskus.

Tapahtuma järjestetään Wasalinen uudella Aurora Botnia -laivalla. Laiva lähtee Vaasasta lauantaina 11.2. klo 9 ja palaa Vaasaan samana päivänä klo 22. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan pian. Tapahtuman osallistumismaksu 50 euroa sisältää ohjelman ja laivamatkat, mukaan lukien kahvin ja illallisen saaristolaispöydästä, kuljetukset Uumajassa sekä tarvittaessa bussikuljetuksen Vaasan satamaan ja takaisin.

Ilmoittautuminen tapahtumaan sekä lisätietoa ohjelmasta ja kuljetuksista: bit.ly/ohjelmakauden-onnistujat


 

Yritys hoi

Pönkä-tukirahat on nyt käytetty, ja on raportoinnin aika. Ohjeet ja linkin raportin tekoon löydät: https://yhyres.fi/yrityksille/ponka

Luonnontuotealan seminaari FB

SUVI – Luonnontuotteista liiketoimintaa kv-hanke

Ähtärin luonnontuotealan seminaari tiistaina 21.2.2023

Tervetuloa luonnontuotealan seminaariin Ähtäriin 21.2.2023. Seminaarin teemoina ovat luonnontuotteet, huoltovarmuus ja omavaraisuus.

Tule mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan luonnontuotealan merkityksestä ja mahdollisuuksista muuttuvassa maailmantilanteessa.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujamäärä rajattu. Ilmoittautuminen viimeistään 16.2.2023 osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Luonnontuotealan_seminaari_Ahtari_4779

Lisätietoa hankkeesta: https://kuudestaan.net/in-english/suvi-kv-hanke/

 

kylaaktivaattori

Etsimme joukkoomme omatoimista ja viestintätaitoista

KYLÄAKTIVAATTORIA

Kyrönmaan kylät kasvuun -hankkeen vetäjänä ohjaat ja aktivoit kyliä elinvoiman ja vireyden vahvistamiseen, yhteistyön lisäämiseen ja hyvien käytäntöjen omaksumiseen mm. organisoimalla tapahtumia, koulutuksia ym. ohjelmaa. Tärkeä tehtävä on viestiminen kylille ja kylistä eri metodeilla. Tehtävässä tukenasi on Leader YHYRES ry:n muu henkilöstö ja hallitus.

Työsuhde on kokopäiväinen, mutta myös 60 – 80 %:n työaika voi tulla kyseeseen. Teemme välillä etätöitäkin. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu ainakin 1,5 vuotta.

Odotamme sinulta

  •   korkeakoulu- tai muuten soveltuvaa tutkintoa
  •        osaat viestiä niin somessa kuin perinteisillä menetelmillä
  •            olet innostunut ja innostava -   sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kuunnella
  •            kykenet itsenäiseen työskentelyyn
  •            hallitset Office-ohjelmat
  • mielellään omaat kokemusta Leader- ja hanketoiminnasta
  • olet valmis ilta- ja harvoin myös viikonlopputöihin
  • käytössäsi on oma auto (voi se olla lainassakin)

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 21.11.2022 klo 15.00 osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai YHYRES-kehittämisyhdistys ry, Loukontie 6, 66440 Tervajoki. Lisätietoja: toiminnanjohtaja Matti Jaskari, puh. 050 463 5872

 
Kyrönmaan ATK-palvelut