Taloushallinto mainos

kirppistapahtuma ilmoitus

hankekierros

 

 

Nyt on aika näyttää, miten Kyrönmaan yhdistykset ovat kehittäneet toimintaansa Leader-tuen avulla. Yhyres ry järjestää 20.9.2018 kello 17 alkaen hankekierroksen, jossa tutustutaan, mitä teemahankkeessa Pienet hankkeet – Isot teot on saatu aikaan. Hankkeessa oli mukana 12 yhdistystä, joista osaan tällä kierroksella tutustutaan.

Kierrokselle lähdetään Tervajoelta, Yhyres ry:n toimistolta yhteiskuljetuksella. Ensimmäisenä tutustutaan frisbeegolfseura Disc Golf Club Isokyröön. Seura on hankkinut frisbeegolf-radalleen heittopaikkojen mattoja ja radan kunnostusvälineitä. Paikalla saa kokeilla lajia. Isostakyröstä siirrytään Vähäänkyröön, Saarenpään urheilumajalle. Siellä Vähänkyrön Metsästysseura esittelee ampumasimulaattoria ja Vähänkyrön Viesti pihapiiriin rakennettua laavua, jossa on myös makkaratarjoilu.

Seuraavaksi vuorossa on Savilahti-talo Vähänkyrön keskustassa, jossa Vähäkyrö-seura esittelee toimintaansa ja kertoo, mitä he teemahankkeessa tekivät. Mukana on myös Pohjanmaan Laa ja Radioharraste kerho ry, joka on hankkinut kylien turvallisuuteen liittyvää viestintävälineistöä. Lopuksi ajellaan Laihialle ja tutustutaan Suomen Nuorisoseuramuseoon ja Alkion taloon. Takaisin Tervajoella ollaan kello 21:n jälkeen.

- Teemahankkeen tavoitteena on ollut tukea kylä- ja muiden yhdistysten pienehköjä investointeja, jotka ovat yhteisessä käytössä ja liittyvät harrastustoimintaan, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Tavoitteena on ollut lisätä alueen asukkaiden yhteistä toimintaa, yhteisöllisyyttä ja viihtyvyyttä, kertoo kehittämissuunnittelija Maija Rintamäki Yhyres ry:stä.

Maksuttomalle hankekierrokselle ovat tervetulleita kaikki niin esittelyssä olevien yhdistysten toiminnasta, maaseudun kehittämisestä kuin Yhyres ry:n rahoitusmahdollisuuksista kiinnostuneet.

ILMOTTAUDU 17.9. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Avoimet Markit

 
Kyrönmaan ATK-palvelut