THL:n ohjeistuksen mukaan seminaareja, kokouksia ja tilaisuuksia, joissa on runsaasti ihmisiä, tulee välttää koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi.

Koska isot tilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka ja pienempienkin järjestämistä tulee harkita tarkkaan, olemme päättäneet, että toukokuulle suunniteltu Tervajoen lähiruokatori peruutetaan.

Yhyres ry haluaa noudattaa osaltaan tätä ohjeistusta. Seuraamme tilannetta ja mikäli mahdollista, järjestetään lähiruokatori-tapahtuma myöhemmin.

Yhyres Avoimet Kylät

HUOM! Avoimet Kylät info- ja ideointilaisuus 18.3.2020 klo 17.00 PERUTTU

THL:n ohjeistuksen mukaan seminaareja, kokouksia ja tilaisuuksia, joissa on runsaasti ihmisiä, tulee välttää koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi.Koska isot tilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka ja pienempienkin järjestämistä tulee harkita tarkkaan,on päätetty, että Avoimet Kylät info- ja ideointitilaisuus 18.3. PERUTAAN Yhyres ry haluaa noudattaa osaltaan tätä ohjeistusta. Seuraamme tilannetta ja järjestetään info mahdollisuuksien mukaan myöhemmin.

Avoimet Kylät päivän suhteen seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme mahdollisista muutoksista!

 

Avoimet Kylät päivä järjestetään 13.6.2020

Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ja korttelit ympäri Suomen järjestävät erilaisia tapahtumia. Tämä on tilaisuutesi tutustua kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Ilmoita kyläsi tai yhdistyksesi mukaan Avoimet Kylät-päivään TÄSTÄ LINKISTÄ

 

 

 

Yhyres Avoimet markit

HUOM! Avoimet Markit info- ja ideointilaisuus 31.3.2020 klo 17.00 PERUTTU

THL:n ohjeistuksen mukaan seminaareja, kokouksia ja tilaisuuksia, joissa on runsaasti ihmisiä, tulee välttää koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi.Koska isot tilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka ja pienempienkin järjestämistä tulee harkita tarkkaan, on päätetty, että Avoimet Markit info- ja ideointitilaisuus 31.3. PERUTAAN

Yhyres ry haluaa noudattaa osaltaan tätä ohjeistusta. Seuraamme tilannetta ja järjestetään info mahdollisuuksien mukaan myöhemmin.

Avoimet Markit päivän suhteen seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme mahdollisista muutoksista!

 

 ***************************************************************************************************************
Yhyres ry:n suosittu Avoimet Markit -tapahtuma järjestetään vuonna 2020 neljättä kertaa!

Päivän tarkoituksena on, että kuka tahansa voi osallistua ja esitellä esimerkiksi puutarhansa loistoa tai vaikkapa vapauttaa sisäisen leipurinsa ja pitää popup-kahvilaa.

Tapahtuma on Yhyres ry:n oma tapahtuma, mikä on yhdistelmä valtakunnallisista puutarha- ja ravintolapäivistä

Voit ilmoittaa markkisi mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Brandays kuuluu kaikille

EU-ohjelmakauden 2014 - 2020 viimeinen vuosi on menossa, ja se näkyy myös Leader Yhyres ry:n toiminnassa, sillä nyt on aika jakaa viimeiset tuet.
Yhdistykselle myönnettiin viime vuoden lopulla lisärahoitusta, joten se voi rahoittaa aiottua enemmän hankkeita ja yritystukia.

Tänä vuonna halutaan aktivoida erityisesti pieniä yrityksiä ja innostaa niitä kehittämään toimintaansa. Yritystukien lisäksi tarjolla on myös pienimuotoista koulutusta ajankohtaisista aiheista.

- Toimialasta riippumatta tärkeitä ovat sosiaaliseen mediaan, asiantuntijuuden kehittämiseen ja esilletuomiseen, palvelumuotoiluun ja markkinointiin liittyvät teemat, joissa etenkin pienet yritykset kaipaavat usein apua, kertoo kehittämissuunnittelija Piritta Syrjälä.

Koulutussarja aloitetaan maanantaina 23.3. Canva-koulutuksella, jonka tulee vetämään someasiantuntija Johanna Janhonen. Canva on ilmainen ohjelma, olla voi luoda materiaalia esimerkiksi Instagramiin ja Facebookiin. Parituntisessa koulutuksessa saa konkreettista apua yritysten näkyvyyden parantamiseen sosiaalisessa mediassa.

- Illan aikana opitaan työpajassa ohjelman peruskäyttöä ja saadaan vinkkejä siitä, millaista sisältöä yrittäjän kannattaa sosiaalisen median kanaviin luoda ja miten siitä saa tunnistettavaa eli brändättyä, Syrjälä kuvailee.

Ilta on osallistujille maksuton. Tarkoitus on jatkaa näiden koulutusiltojen järjestämistä, ja niiden teemoista voi esittää toiveita.

- Yhdistys voi näiden iltojen avulla tarjota pienen siivun siitä, millaista osaamista jokaisella yrittäjällä olisi hyvä olla. Enemmän mahdollisuuksia tarjoavat 3–10 yrityksen muodostamat yhteiset yritysryhmähankkeet, joissa yrittäjät saavat asiantuntija-apua toimintansa kehittämiseen, Syrjälä vinkkaa.

Ilmoittautumiset Piritta Syrjälälle16.3.2020 mennessä: piritta.syrjala (at)yhyres.fi

 
Kyrönmaan ATK-palvelut