kyläralli etänä

Kyrönmaan ensimmäinen Kyläralli järjestetään ETÄNÄ!

Kylärallin kautta voi perheenä, kaveriporukalla tai yksin tutustua kyrönmaalaisiin kyliin, yhdistyksiin ja kiinnostaviin paikkoihin vaikka kotisohvalta. Kyseessä on selaimella pelattava peli,  jota voi pelata kuka vaan ja ikärajoja ei ole. Kaikista mukavinta peliä on pelata ryhmänä, perheenä tai muuna yksikkönä. Kylärallin kautta jokainen voi tutustua kyliin ja yhdistyksiin ja oppia uusia puolia Kyrönmaan toimijoista. Peli aukeaa Avoimet Kylät -päivänä 13.6.2020.

Kylärallissa heittäytyminen on valttia

Pelin tiimellyksessä voi heittäytyä leikkimään retkeä kyliin: auton voi kasata vaikka keittiön tuoleista ja rattina voi toimia mikron kupu. Kuskiksi voi ryhtyä perheen kuopus ja kartturina olla kuka vaan. Hurjastella ei kuitenkaan kannata, turvallisuus ennen kaikkea. Kylärallissa pisteitä saa oikeista vastauksista, mutta myös heittäytymiskyvystä. Palkintoja on tarjolla mukana olevilta toimijoilta ja meiltä, Leader YHYRES ry:ltä. Palkintojen jako järjestetään myöhemmin.

Peliin kirjaudutaan osoitteesta:

play.seppo.io

PIN-KOODI: 86E672

Huom! Peli avataan 13.6.2020 klo 9.00. Se on avoinna 20.6. klo 18.00 asti, TAI kunnes 300 pelaajapaikkaa on täyttynyt.
Idea Kyläralliin on lainattu Päijät-Hämeen Kyliltä. Kyrönmaalla pelialustaksi valikoitui selaimella pelattava peliversio, mutta halutessasi voit tutustua myös muiden maakuntien Kyläralliin lataamalla Action Track -mobiilisovelluksen ja kirjautumalla kunkin maakunnan linkin kautta sovellukseen. Näin pääset tutustumaan kyliin myös Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Satakunnan ja Lapin alueella!

KYLÄRALLI 2020
Kylärallia pääsee tänä kesänä kurvailemaan etänä neljässä maakunnassa:

Uusimaa       13.-21.6.2020

Päijät-Häme 13.6.-11.7.2020

Satakunta     13.-27.6.2020

Lappi            13.-27.6.2020


Hauskaa virtuaalimatkaa kyliin ympäri Suomea!

 
 
 
 


Hyviä uutisia!

Koronarajoitusten lieventyessä myös toimistomme avaa jälleen ovensa!

Toimisto on avoinna tuttuun tapaan päivystysaikoinamme 1.6. alkaen.

Päivystysaikamme:

  • Maanantaisin klo 9-12
  • Tiistaisin klo 9-12
  • Torstaisin klo 12-16

Palvelemme sopimuksen mukaisesti myös päivystysaikojen ulkopuolella.

Noudatamme toimistollamme turvavälejä ja hygieniasuosituksia.

Tervetuloa!

COVID-19-pandemialla on ollut vaikutuksia myös Yhyres ry:n toimintaan. Kokoontumisrajoitukset ovat vaikuttaneet niin järjestämiimme tapahtumiin kuin jokapäiväiseen toimintaamme, kuten työtapoihin ja kokoustamiseen. Tilanteesta lannistumatta olemme omaksuneet käyttöömme uusia työskentely- ja toimintatapoja, joiden avulla olemme pystyneet jatkamaan yhdistyksemme toimintaa tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Vaikka jouduimme sulkemaan toimiston ja siirtymään etätyöskentelyyn, olemme palvelleet normaalisti puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Olemme myös järjestäneet erilaisia virtuaalisia tapahtumia, kuten koulutuksia ja kahvitteluhetkiä. Näihin on pystynyt osallistumaan esimerkiksi Zoom- ja Microsoft Teams -verkkokokousohjelmien avulla.

Poikkeusolojen aikana olemme myös hyödyntäneet toiminnassamme Kyrönmaan kaunista luontoa. Suuntasimme toukokuussa Lymmyysten kodalle Isoonkyröön palaveeraamaan Isonkyrön matkailun kehittämisestä – tietenkin turvavälejä noudattaen. Kokoukseen osallistui lisäksemme Isonkyrön kunnan ja Isonkyrön oppaiden edustajia sekä matkailun kehittämisestä kiinnostuneita yrittäjiä. Projekti jatkuu ensi maanantaina Peippoosten kodalla. Tulemme hyödyntämään Kyrönmaan luonnon tarjoamia mahdollisuuksia myös tulevissa avoimissa tapahtumissamme.

Vaikka rajoituksia on nyt lievennetty ja esimerkiksi toimistomme on jälleen avoinna, toimimme pandemian huomioon ottaen myös vastaisuudessa. 13. päivänä järjestettävä Avoimet Kylät –päivä toteutetaan verkossa, ja sen yhteydessä pääsee kiertämään Kyrönmaan kyliä kehittelemämme Kyläralli-verkkopelin avulla. Noudatamme hyvää hygieniaa ja turvavälejä niin toimistollamme kuin vieraillessamme muissa kohteissa.

YHYRES tästä selvitään!

Vuosikokous page 001

 
Kyrönmaan ATK-palvelut