Hankekoordinaattorihaku uusi

 

YHYRES-kehittämisyhdistys ry on Isonkyrön, Laihian ja Vaasan paikallinen Leader-toimintaryhmä. Kehitämme aluettamme rahoittamalla kehittämishankkeita ja tukemalla pienyrityksiä. Toteutamme aluekehittäjän tehtäväämme yhdessä verkostomme kanssa myös yhdistyksen omilla kehittämishankkeilla ja muilla toimenpiteillä.
Katso tarkemmin www.yhyres.fi ja www.facebook.com/Yhyres

Tällä hetkellä on käynnissä EU:n ohjelmakausien välinen siirtymäkausi vuoden 2022 loppuun. Samaan aikaan valmistelemme Leader YHYRES ry:n strategiaa tulevalle EU:n ohjelmakaudelle 2023 – 2027. Toimistomme sijaitsee Tervajoen keskustassa, tiimissämme on tällä hetkellä 4 henkeä. Nykyisessä tilanteessa teemme myös etätöitä.

Haemme maaseudun kehittämisestä innostunutta, oma-aloitteista

HANKEKOORDINAATTORIA

Työsuhde on kokopäiväinen ja määräaikainen, se alkaa heti valintamenettelyn jälkeen ja kestää ainakin 31.5.2023 saakka.
Työtehtävät koostuvat pääosin alueen kehittämisen suunnittelusta ja toteuttamisesta Leader-periaatteiden mukaisesti sekä hanke- ja yritystukineuvonnasta.
Tarkempaan tehtävänkuvaan vaikuttaa oma osaamisesi ja kokemuksesi, esim. aluekehittämisestä, kansainvälisistä yhteyksistä, taloushallinnosta tai viestinnästä.

Odotamme sinulta

-         * korkeakoulu- tai muuten soveltuvaa tutkintoa

-         * kokemusta Leader- ja/tai hanketoiminnasta

-         * kykyä ja rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn

-         * Office-ohjelmien hallintaa

-          * näppäryyttä sosiaalisessa mediassa

-          * valmiutta joskus ilta- ja harvoin myös viikonlopputöihin

-          * oman auton käyttömahdollisuutta

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 8.10.2021 klo 12.00 osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai YHYRES ry, Loukontie 6, 66440 Tervajoki.
Lisätietoja: toiminnanjohtaja Matti Jaskari, puh. 050 463 5872.

kirppistapahtuma hakee myyjiä

 

Koko Kyrönmaan yhteinen pihakirppispäivä tulee taas

Kyrönmaalaisilla on syyskuun alussa mahdollisuus päästä eroon itselle turhasta tavarasta helposti ja vaivattomasti. Leader Yhyres järjestää taas suositun Kyrönmaan Pihakirppikset tapahtuman, jota vietetään tänä vuonna on lauantaina 4.syyskuuta. Viime vuonna tapahtumaa ei järjestetty koronan vuoksi.
-Edellisvuonna tapahtuma järjestettiin toista kertaa ja suosio oli valtaisa. Mukana oli yli 50 kohdetta ympäri Kyrönmaata, muistelee Yhyres ry:n kehittämissuunnittelija Maija Rintamäki.

Tapahtuma järjestetään tuttuun tyyliin, Yhyres koordinoi tapahtumaa ja ideana on, että kuka tahansa kyrönmaalainen voi pystyttää kirpputorin pihalleen tai järjestää yhdessä muiden kanssa monen myyjän kirpputorin esimerkiksi kylätalolle.

Kirpputorille voi myös pystyttää pop-up -kahvilan tai keksiä sinne muuta ohjelmaa.

 Mukaan mahtuvat kaikki, jotka ilmoittautuu 16.8. mennessä. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla alla olevaa kuvaa klikkaamalla;

oravat2

 

ylimaarainen kokous2021 mv

timantit ilmoitus

 

Kerää Kyrönmaan timantteja ja osallistu arvontaan

Kyrönmaan kylien timantit on Kyrönmaan lähimatkailukampanja, jota Leader Yhyres koordinoi. Yhdistyksen kotisivulta löytyy kartta, johon on koottu yleishyödyllisten tahojen lähimatkailuun sopivia kohteita, kuten uimarantoja, museoita, laavuja ja liikuntapaikkoja. Yhdistykset ja seurat ovat saaneet itse ilmoittaa kohteensa mukaan, ja niitä voi edelleen ilmoittaa mukaan kotisivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Tiedot päivitetään heinäkuuta lukuun ottamatta kerran kuussa.

Kampanjan yhteydessä järjestetään arvonta kohteita kiertäneiden kesken. Arvontaan pääsee osallistumaan ottamalla kohteesta kuvan ja lähettämällä sen kehittämissuunnittelija Maija Rintamäelle sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yksi kohde on aina yksi arpalippu, eli mitä enemmän paikkoja kiertää niin sitä useammalla arvalla osallistuu arvontaan. Kuvan saa ottaa vapaavalintaisesti, kunhan siinä näkyy paikka tunnistettavasti. Arvontaan voi osallistua syyskuun loppuun asti.

 
Kyrönmaan ATK-palvelut