YHYRES-kehittämisyhdistys ry on Isonkyrön, Laihian ja Vaasan paikallinen Leader-ryhmä. Kehitämme aluettamme rahoittamalla kehittämishankkeita ja tukemalla pienyrityksiä. Toteutamme aluekehittäjän tehtäväämme myös yhdistyksen omilla kehittämishankkeilla.

Haemme innostunutta ja oma-aloitteista

KEHITTÄMISSUUNNITTELIJAN SIJAISTA.

Työsuhde alkaa syyskuun 2019 alussa ja kestää ainakin 31.10.2020 saakka. Työtehtävät muodostuvat pääosin Kyrönmaan alueen kehittämisen suunnittelusta ja toteuttamisesta Leader-periaatteiden mukaisesti, kylätoiminnan aktivoinnista ja tapahtumien järjestämisestä sekä hankkeiden haku- ja maksatusneuvonnasta. Hakijan osaaminen vaikuttaa työnkuvaan, esim. taloushallinnon osaajalle kyseeseen tulevat myös sen alan tehtävät.

Odotamme sinulta soveltuvaa, mielellään korkea-asteen koulutusta sekä kokemusta hanke- ja Leader-toiminnasta. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Olet valmis tekemään töitä myös iltaisin, joskus viikonloppuisinkin ja sinulla on auto käytössäsi. Tietotekninen osaaminen on etu.

Jätä hakemus viimeistään 19.8.2019 postitse osoitteeseen YHYRES ry, Loukontie 6, 66440 Tervajoki tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Tiedusteluihin vastaa 5.8. alkaen toiminnanjohtaja Matti Jaskari, puh. 050 463 5872.

 
Kyrönmaan ATK-palvelut