Verkostoitumispäivä Munsalassa maaseutuohjelman kumppaneille

1

Lyhde III -tiedonvälityshanke järjestää yhteistyössä Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa verkostoitumispäivän 4.11.2019 Munsalagårdenissa Uudessakaarlepyyssä. Teemana on viesti, vaikuta ja erottaudu. Päivän tarkoituksena on tarjota hyödyllistä tietoa ja antaa hanketoimijoille mahdollisuuden tavata toisiaan. Päivän aikana kuullaan myös ajankohtaista asiaa maaseudun kehittämisrahoituksesta ja paikalla on henkilökuntaa ELY-keskuksesta ja Leader-ryhmistä, joten heidän kanssaan on mahdollista keskustella hankkeisiin liittyvistä asioista.

Vaasan yliopiston tutkijatohtori Niklas Lundströmin kertoo maaseudun paikkaseksikkyydestä. Paikkaseksikkäät yritykset uudistavat suhtautumistamme maaseutuun. Yrityksiltä voivat ottaa oppia myös muut maaseudunkehittäjät siinä, miten maaseudusta kerrotaan ja miten sen imagoa rakennetaan. Paikkaseksikkyyden elementtejä markkinoinnissaan käyttävä lohtajalainen Mö Foods esittelee oman yrityksensä brändiä ja toimintaa.

Vaikuttavuuden vaatimus korostuu, kun ohjelmakausi lähenee loppuaan ja kilpailu rahoituksesta kiristyy. Saila Tykkyläisen työpajassa opitaan, miten hankkeen hyvät teot kääntyvät mitattavaksi hyvinvoinniksi, kilpailueduksi ja euroiksi. Pernilla Howardin työpajassa tutustutaan luovaan sisältömarkkinointiin Storytellingin keinoin, se auttaa yrityksiä ja hankkeita erottautumaan ja sopii myös pienen budjetin markkinointiin.

Tilaisuus on tarkoitettu maaseutuohjelmasta rahoitetuille ELY:n ja Leader-ryhmien eli Aktion Österbottenin, Yhyres ry:n ja Pirityisten hankkeille sekä näiden toimijoiden sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

 

Tilaisuus on maksuton, lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen 23.10.2019 mennessä: https://leaderpohjanmaa.fi/munsala/

3

 
Kyrönmaan ATK-palvelut