Brandays kuuluu kaikille

EU-ohjelmakauden 2014 - 2020 viimeinen vuosi on menossa, ja se näkyy myös Leader Yhyres ry:n toiminnassa, sillä nyt on aika jakaa viimeiset tuet.
Yhdistykselle myönnettiin viime vuoden lopulla lisärahoitusta, joten se voi rahoittaa aiottua enemmän hankkeita ja yritystukia.

Tänä vuonna halutaan aktivoida erityisesti pieniä yrityksiä ja innostaa niitä kehittämään toimintaansa. Yritystukien lisäksi tarjolla on myös pienimuotoista koulutusta ajankohtaisista aiheista.

- Toimialasta riippumatta tärkeitä ovat sosiaaliseen mediaan, asiantuntijuuden kehittämiseen ja esilletuomiseen, palvelumuotoiluun ja markkinointiin liittyvät teemat, joissa etenkin pienet yritykset kaipaavat usein apua, kertoo kehittämissuunnittelija Piritta Syrjälä.

Koulutussarja aloitetaan maanantaina 23.3. Canva-koulutuksella, jonka tulee vetämään someasiantuntija Johanna Janhonen. Canva on ilmainen ohjelma, olla voi luoda materiaalia esimerkiksi Instagramiin ja Facebookiin. Parituntisessa koulutuksessa saa konkreettista apua yritysten näkyvyyden parantamiseen sosiaalisessa mediassa.

- Illan aikana opitaan työpajassa ohjelman peruskäyttöä ja saadaan vinkkejä siitä, millaista sisältöä yrittäjän kannattaa sosiaalisen median kanaviin luoda ja miten siitä saa tunnistettavaa eli brändättyä, Syrjälä kuvailee.

Ilta on osallistujille maksuton. Tarkoitus on jatkaa näiden koulutusiltojen järjestämistä, ja niiden teemoista voi esittää toiveita.

- Yhdistys voi näiden iltojen avulla tarjota pienen siivun siitä, millaista osaamista jokaisella yrittäjällä olisi hyvä olla. Enemmän mahdollisuuksia tarjoavat 3–10 yrityksen muodostamat yhteiset yritysryhmähankkeet, joissa yrittäjät saavat asiantuntija-apua toimintansa kehittämiseen, Syrjälä vinkkaa.

Ilmoittautumiset Piritta Syrjälälle16.3.2020 mennessä: piritta.syrjala (at)yhyres.fi

 
Kyrönmaan ATK-palvelut